Om Hushållsservice


Vi har funnits sedan 1971, från början var det bara vitvaruservice som vi ägnade oss åt och de flesta av våra kunder var privatpersoner. År 1975 fick vi Osby garantiservice, det innebar att vi fick fler fastighetsägare som kunder. Osby blev Wascator 2000, fyra år senare ändrades namnet igen till Electrolux.

Vi omvandlades till ett aktiebolag 1989, samma år började vi arbeta med Elektro Standard frånluftvärmepumpar. 1998 blev Elektro 
Standard uppköpt av IVT.

Med tiden har vi utvecklats och idag utför vi service på både vitvaror, tvättutrustning och värmepumpar. Vi utför även installation och service av elektroniska bokningssystem. Idag består våra kunder av både privatpersoner och företag. Vi är stolta över att flera av Umeås största fastighetsägare väljer att anlita oss.


Vi är ackrediterade inom trycksättning med gas, vilket krävs för installation av luftvärmepumpar. Vi är även ackrediterade i kyla kategori 1.

Med tiden har det blivit mer fokus på hur vi människor och företag påverkar miljön. Ett sätt för oss att ta ansvar är att vara certifierade inom miljö och kvalitet, med ISO 14001 arbetar vi aktivt med att minska vår miljöpåverkan och genom ISO 9001 arbetar vi med att höja kvalitén på vårt arbete.

Vi har varit certifierade sedan 2006 och arbetar hela tiden med att förbättra vår verksamhet. Genom att se över våra arbetsmetoder upptäcker vi förbättringar vi kan göra och på så sätt arbetar vi ständigt med att förbättra servicen till våra kunder.

Januari 2016 blev vi återförsäljare av Electrolux Laundry Systems tvättutrustning. 

 

I april 2018 blev Hushållsservice i Umeå AB uppköpt av Kainu-Isberg Kök AB och tillhör nu Kainu-Isberg Service. Som bolag kan vi erbjuda kunden en helhetslösning inom storkök, från försäljning till montage och service från Electrolux Professional. Vi har även försäljning, montering och service av Electrolux Professional tvättutrustning.

Läs gärna vår verksamhetspolicy, som du hittar i menyn till vänster.